Раніше сприймала чоловіків - красень чи не красень. До себе в мене були такі ж вимоги. Пристрасть рівнялась до любові, а дружба до тимчасових стосунків. Дискотеки та нові знайомства були ціллю життя. Звісно тепер розумію, світогляд був м"яко кажучи примітивний. Хоча на той момент був прочитаний Достоєвський, Толстой, література з філософії та психології. Це все не заважало думати як безглузде кошеня. Що ж змінилось тепер? Насамперед ставлення до інших, до любові, до дружби, але не до себе.
 

Знайшла ці фото, які зробила в студентські роки. На них одна з улюблених подруг. Ми єксперементували, бавились. Ці образи мене надихнули на думку, що я не можу бути собою. Постійно щось на собі підфарбовую, прикрашаю, щось ховаю, а щось виставляю. На вулиці я одна, а дома в своїй коробочці інша. Подружка наразі нарощує вії, м"язи, зробила силіконові груди. Але коли ми зустрічаємось, це зовсім інша людина. Не подібна тій, яку я бачу на фото з пухлими губами та відверто сексуальною поведінкою.
Що ж таке краса, і чи може вона існувати поза культурою, стереотипами, та звичками? Невже так важливо справляти на когось гарне враження?

Ось що говорить вікіпедія:
Краса  — в загальному випадку є характеристика персони, місця, об'єкта чи ідеї, що приносить відчуття приємності, яка відповідає задоволенню.

Краса є невід'ємною складовою сприйняття світу людиною

Краса вивчається як категорія естетикисоціологіїсоціальної психології та культури. Створення красивих речей є однією з цілей, які ставить перед собою мистецтво

Краса останнім часом значною мірою є комерціоналізованою (особливо внаслідок поголовної гламуризації культури).

Ідеал краси — це взірець, яким захоплюються (чи обожнюють) в залежності від особливостей сприймання краси в конкретній культурі.