Виставка діє до кінця листопада.

Конкурс започатковано у грудні 2010 року. Засновниками є Херсонський національний технічний університет, Херсонська Торгово-промислова палата, Херсонська обласна організація Національної Спілки художників України, Херсонський обласний осередок Спілки дизайнерів України, Херсонський обласний осередок Спілки рекламістів України, Херсонський обласний  академічний музично-драматичний театр ім. Миколи Куліша.

В такому творчому тандемі Херсон вже в третє приймає гостей з різних куточків України. З кожним конкурсом кількість учасників та рівень їх робіт зростає. В цьому році до оргкомітету конкурсу надіслано рекордну кількість екслібрисів, загалом - 261 робіт з усіх регіонів України та м.Праги (Чехія) від 170 авторів. Експозиція виставки містить роботи студентів 17 навчальних закладів Херсона, Києва, Харкова, Луцька, Запоріжжя, Черкас, Львова, Івано-Франківська, Миколаєва та Одеси, Праги.

Учасники змагаються в чотирьох основних номінаціях: традиційний екслібрис, комп'ютерний екслібрис, меморіальний та експериментальний екслібрис. Також в цьому році впроваджено дві додаткові призові номінації, а саме – «Екслібрис присвячений Тарасу Шевченку», що започаткована ректором ХНТУ Бардачовим Ю.М., та «Екслібрис присвячений Джону Говарду», яку відкрито за ініціативою Херсонської Торгово-промислової палати. Вперше в конкурсі приймають участь учні ліцеїв, тому для ІV Всеукраїнського студентського конкурсу книжкового знаку пам’яті Фелікса Кідера буде запроваджено номінацію «Феліксмайб» - для учнів шкіл, ліцеїв, гімназій.